Om os2017-08-14T12:30:40+01:00

Om LIFT4SKIN & Os

Læs om os, hvad vi laver, hvad der er vigtigt for os, og hvilke værdier vi efterlever i vores daglige arbejde.

Vores produkter

Vi bliver hele tiden inspireret af naturen. Vores produkter er alle identificeret ud fra planternes helbredende egenskaber, hvor ekstrakter udnyttes til fremstilling af innovative produkter, der er yderst effektive. Resultatet er en serie af højeffektive kosmetiske produkter med aktive ingredienser, som optimerer den naturlige skønhed og garanterer en hurtig og vedvarende, synlig forbedring!

Uanset hvilket LIFT4SKIN-produkt du vælger, kan du stole på, at det kun indeholder ingredienser, hvis effektivitet og kompatibilitet er blevet testet og påvist i velrenommerede, langsigtede studier.

Vores mission

Vores mission er “Real You”, dvs. “Den Ægte Dig”. Vi vil hjælpe med at bringe din naturlige skønhed frem og understrege dine flotteste træk. Vores mål er, at din naturlige skønhed vinder – ingen unaturlige eller invasive indgreb –  du skal elske dig selv som den person, du er – fordi du er smuk!

LIFT4SKIN brand’et er en serie af effektive og innovative produkter, skabt til kvinder og mænd, der værdsætter den højeste kvalitet og søger de bedste løsninger.

Alle vore produkter er Dermatologisk og oftalmologisk testet under tilsyn af en hudlæge, allergolog og øjenlæge.
LIFT4SKIN serien indeholder ingen parabener eller mikroplasktik partikler og er ikke testet på dyr.

“LIFT4SKIN Anti-Aging står for produkter af højeste kvalitet. Alle ingredienser er omhyggeligt udvalgt og resultatet er en serie af usædvanligt effektive kosmetikprodukter. Produktsikkerheden er i orden, hvilket særligt spiller en  vigtig rolle,  i forhold til vores sarte øjenomgivelser. Kosmetikprodukter fra LIFT4SKIN giver ingen irritation og er ikke allergi-fremkaldende. Personer med sart og sensitiv hud, kan trygt bruge produkterne i deres daglige plejerutine.  Jeg anbefaler LIFT4SKIN-produkter til alle, der sætter pris på høj kvalitet og gerne vil pleje deres udseende med de bedste anti-aging produkter”

Test og gennemgang foretaget af:

Joanna Matkowska-Jankau, MD Oftalmolog
Halina Pawlik, MD, PhD Dermatolog
Elzbieta Grubska-Suchanek, MD, PhD Allergolog

LIFT4SKIN distribueres i de Nordiske lande af Galaxa Pharma, som bl.a.  har  opnået en GDP-certificertificering fra lægemiddelstyrelsen i Danmark.  GDP reglerne sikrer, at produkternes kvalitet opretholdes i hele distributionskæden.

VINTERTILBUD - SPAR 15% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering ved køb over 500 kr. Luk