Less4age (product category)2018-06-04T14:42:29+01:00

LESS4AGE er den nyeste generation af Cosmeceuticals og helt uden sammenligning
UNISEX FORMULAR – ♀♂

LESS4AGE

LESS4AGE er den nyeste generation af Cosmeceuticals og helt uden sammenligning. Alle ingredienser i LESS4AGE er ikke kun helt sikre, men også ekstremt kraftfulde og effektive.

Begge produkter giver et instant løft af ansigtshuden og du vil opnå en synlig reduktion af rynker, fine linjer; ansigtsporer og poser under øjnene forsvinder. Effekten er markant og langtidsvirkning opnås efter kun 14 dages vedvarende behandling.  LESS4AGE concentrate kan anvendes til korrigerende behandling – virkningen er instant.  Efter kun 2 minutter føles dit ansigt 10 år yngre.

Effekten i de 2 LESS4AGE produkter;

LESS4AGE Hydrogel –  Hurtigløftende og opstrammende filler

Effekten kommer fra ingredienskomplekset  ▶ Neuropeptid BIO-genetisk G3, som gør huden ekstremt glat og spændstig,  beskytter hudceller fra oxidativ stress og stimulerer  hudfornyelsesprocessen  ▶ AQUA-LYS kompleks er rig på hyaluronsyre og sukkerforbindelser og har en intensiverende fugtigheds- og anti-rynke effekt. Denne ingrediens virker ved at skabe en tynd vandopløselig film over ansigtet, som aktivt løfter og skærmer udseendet af huden, når det påføres korrekt.

LESS4AGE concentrate anvendes til efterbehandling eller spot applikation på steder, der kræver øjeblikkelig udglatning. Effekten kommer fra et patenteret kompleks bestående af 5-peptider – ▶ XAL-DS5

Testet dermatologisk og oftalmologisk af vores specialister.  Anbefalet af brugerne!

Levering indenfor 1-3 hverdage

Hvordan LESS4AGE påvirker hudstrukturen

FØR behandling med LESS4AGE

EFTER behandling med LESS4AGE.

Om Os

LESS4AGE lanceres af Galaxa Pharma, som er en GDP Certificeret pharmaceutisk distributør fokuseret på kosmetiske produkter indeholdende aktive ingredienser som vigtigt alternativ til kosmetisk invasive behandlinger.  Galaxa Pharma er dedikeret til fremme af naturlig og autentisk skønhed, sundhed og velvære og alle produkter er baseret på dokumenterbart synlige og overbevisende resultater.

LESS4AGE er den nyeste generation af Cosmeceuticals og helt uden sammenligning.  Intet kan sammenlignes! Alle ingredienser i LESS4AGE er ikke kun helt sikre, men også ekstremt kraftfulde og effektive.

LESS4AGE produkter er alle baseret på stærkt effektive kombinationer af aktive ingredienser, der udnytter alle muligheder for at optimere det naturlige udseende maksimalt. LESS4AGE opfylder de højeste kvalitetsstandarder og har gennemgået omfattende videnskabelige tests, der overholder alle dermatologiske krav og EU’s kosmetiske direktiver. Alle LESS4AGE’s produkter har fået et “A” rating af Dermatest for deres hud-kompatibilitet.

Vi er helt sikre på effektiviteten af vores produkter. Vi er faktisk så sikre, at vi tilbyder penge-tilbage-garanti. Det betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke synes, at produktet lever op til dine forventninger, kan du få dit køb refunderet.

Kan jeg anvende makeup?2018-05-29T17:23:31+01:00

LESS4AGE – Wrinkle-filling hydrogel er en god base for make-up – det fugter og udglatter huden effektivt. LESS4AGE – Instantly lifting concentrate  anvendes efter behov på områder der kræver øjeblikkelig korrektion (dubbes på forsigtigt ikke gnidning).

Make-up kan anvendes efter blot et par minutter, LESS4AGE produkterne er  absorberet, og den ønskede effekt er opnået.

Hvor ofte kan LESS4AGE bruges?2018-05-29T17:26:27+01:00

Indlægssedlen, der er indeholdt i pakningerne indeholder oplysninger om en anbefalede 4-5 dages pause, såfremt produktet anvendes dagligt i op til 4 uger.  Pausen skal sikre at den sarte hud omkring øjnene kan hvile fra præparatets intense virkning . Hvis produktet anvendes uregelmæssigt, er det ikke nødvendigt.

LESS4AGE – Wrinkle-filling hydrogel  kan anvendes hver morgen og aften.

LESS4AGE – Instantly lifting concentrate  anvendes efter behov.

Er LESS4AGE sikre at anvende på det følsomme øjenområde?2018-05-29T17:19:15+01:00

Ja, begge præparater bekræftes at være sikre til brug på den sarte hud omkring øjnene.  Undersøgelser og test er udført under tilsyn af en øjenlæge.

Kan jeg bruge LESS4AGE Hydrogel under øjnene?2018-05-29T17:29:09+01:00

Ja, især hvis huden omkring øjnene er tør. De bedste resultater opnås ved at bruge LESS4AGE – Wrinkle-filling hydrogel til ansigt og øjenområde, som vil fugtige huden og yderligere sænke aldringsprocessen og dannelsen af ​​rynker.

Hvorfor vises et hvidt bundfald efter tørring?2018-05-29T17:30:59+01:00

Et hvidt, pulverformigt bundfald, der forekommer på applikationsstedet, kan indikere, at der er blevet anvendt for meget af produktet og/eller du har meget tør hud (man skal først fugte huden og derefter anvende produktet).

Undgå at kombinerer behandlingen med produkter baseret på oliekomponenter, da disse reducere effektiviteten af ​​koncentratet og den spektakulære virkning af løft og udjævning.

.

Effektivitet

Dokumenteret virkning!

LESS4AGE, er fremhævet for sin effektivitet

LESS4AGE er den nyeste generation af Cosmeceuticals og helt uden sammenligning. Intet virker så hurtigt og effektivt.

Test

Testet dermatologisk og oftalmologisk af vores specialister. Anbefalet af brugerne!

Effektivitet bekræftet i Test!

LESS4AGE har gennemgået strenge effektivitets og sikkerheds test som alle bekræftede, at de aktive stoffer i formlen reducerer og forbygger rynker instant.

Succeshistorier

LESS4AGE - mere end 100 tusinde solgte enheder på globalt plan.

Anbefalet af brugerne!

Se før og efter billeder her.

VINTERTILBUD - SPAR 15% | DAG-TIL-DAG-LEVERING | Gratis levering ved køb over 500 kr. Luk